Новини за 2 лютого 2005р.

Тренінгом з основ комунікації, технології публічного виступу, спілкування з різними категоріями населення розпочався третій день навчання за програмою семінару «Залучення громадян до участі в місцевому самоврядуванні». З селищними і міськими (міст районного значення) головами та представниками Київської, Полтавської, Сумської областей його проводив старший викладач Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка Олександр Норов.

Під час «круглого столу» перший заступник голови Бобровицької райдержадміністрації Тетяна Ковчежнюк та заступник голови Корюківської районної ради Леонід Малиш обговорювали особливості управлінської діяльності і прийняття рішень в органах виконавчої влади і органах місцевого самоврядування.

Директор Бюро інформації Ради Європи в Україні Олександр Павличенко висвітлював проблематику перспектив взаємин Ради Європи з Україною, зокрема, запровадження на національному рівні європейських правових норм.

Проблеми запровадження органів самоорганізації населення та громадських слухань як форми залучення громадян до участі у місцевому самоврядуванні разом із слухачами розглядав заступник завідувача організаційним відділом, керівник методичного кабінету місцевого самоврядування виконавчого апарату обласної ради Олександр Антоненко.

Учасники семінару відвідали обласне підприємство «Чернігівкіно», обмінялися думками щодо організації кінообслуговування населення, переглянули кінофільм «Особистий номер».