Новини за 28 березня 2006р.

29 березня п.р. при фінансовій підтримці ОБСЄ в Україні в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочинається навчання військовослужбовців звільнених у запас або відставку у зв’язку з реформуванням Збройних Сил України. Навчання триватиме 1 місяць та проходитиме за спеціальною програмою «Керівник в структурі малого бізнесу» (Підприємець-початківець)

Метою цього навчання є надання військовослужбовцям, звільненим в запас або відставку, допомоги у розв’язанні питань щодо професійної орієнтації, перепідготовки та працевлаштування в ринкових умовах.

Новини за 27 березня 2006р.

Сьогодні завершується 2-х місячне навчання бухгалтерів за направленнями з Обласного центру зайнятості за навчальною програмою: «Бухгалтерський облік за національними стандартами».

За час навчання слухачі здобули знання з питань бухгалтерського та податкового обліку підприємств згідно національних стандартів, опанували вміннями використання комп’ютерної техніки в своїй роботі, а також оволоділи навиками щодо техніки пошуку роботи.

Навчальний курс в повному обсязі забезпечує слухачів необхідним комплексом знань, що надасть їм можливість бути конкурентоспроможними на ринку праці.

Новини за 16 березня 2006р.

16 березня п.р. в Чернігівському центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів завершився триденний тематичний семінар “Правове регулювання земельних відносин” для спеціалістів-землевпорядників сільських, селищних рад області.

Розглядалися питання стосовно розвитку та основних напрямів вдосконалення управління земельними ресурсами та правові засади регулювання земельних відносин, шляхи реалізації права власності громадян на землю.

Перед слухачами виступили заступник голови обласної державної адміністрації Анатолій Іванько, начальник обласного головного управління земельних ресурсів Вячеслав Швед.

Успішність навчання слухачів підтвердило комп’ютерне тестування.

Новини за 13 березня 2006р.

13-15 березня 2006 року на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочався тематичний короткотерміновий семінар “Інформаційні технології в державному управлінні” для спеціалістів управлінь, відділів та інших структурних підрозділів облдержадміністрації відповідальних за організацію роботи з документами та контролю. В ході навчання будуть розглянуті питання стосовно новітніх комп’ютерних програм та їх практичне застосування в державному управлінні.

Сьогодні також розпочалося двотижневе навчання слухачів за направленнями з Обласного центру зайнятості за спеціальністю «Підприємець-початківець». Програмою передбачено оволодіння основами підприємницької діяльності.

Новини за 4 березня 2006р.

3 квітня 2006р.

«Організація роботи з виплати пенсій в органах Пенсійного фонду України» — таку назву має тематичний короткотерміновий семінар для спеціалістів відділів виплати пенсій ПФУ в районах, містах та районах у м. Чернігові, що розпочав свою роботу сьогодні в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Важливе місце під час навчання передбачається надати наболілим для суспільства питанням порядку призначення пенсій, а також припинення та поновлення їх виплати відповідно до чинного законодавства України.

Новини за 3 березня 2006р.

3 березня п.р. в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбувся семінар „Правові та практичні аспекти державних закупівель з використанням тендерних процедур” для голів та секретарів тендерних комітетів райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення, обласних управлінь та організацій.

У центрі уваги навчання була тематика щодо заощадливого використання державних коштів: зміни у нормативно-правових документах з питань державних закупівель, забезпечення прозорості їхнього здійснення, типові порушення при проведенні тендерних процедур та дотримання вимог чинного законодавства.