Новини за 10 квітня 2006р.

10 квітня 2006 р.

Відразу чотири групи розпочали сьогодні навчання в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

За напрямом «Комп’ютерні науки» — основи рекламно-видавничої діяльності опановуватимуть безробітні з Обласного центра зайнятості.

Інша подібна група розпочала навчання за напрямом «Менеджмент» — йдеться про основні засади необхідні підприємцю-початківцю. Це стало можливим завдяки тому, що наприкінці минулого року Центр отримав відповідну ліцензію Міністерства освіти і науки України.

Традиційно навчаються державні службовці. Вони підвищують свою кваліфікацію з напряму: «Надання соціальних послуг базовими центрами зайнятості» — тема семінару для спеціалістів районних центрів зайнятості. Одночасно за професійною програмою навчаються спеціалісти органів виконавчої влади з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи.

Останні поглиблюватимуть свої знання за професійною програмою підвищення кваліфікації з питань державного управління та оборони, державної служби, координації боротьби зі злочинністю, протидії корупції, активізації діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону та громадських пунктів охорони порядку, соціальної адаптації засуджених і осіб, які звільнені від відбуття покарання.

Вже в перший день навчання начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Борис Чернін та заступник начальника Чернігівського міського відділу міліції Володимир Блуд разом з заступником начальника міського пункту централізованої охорони Борисом Нечипоруком провели спеціальне заняття в Чернігівському міському відділі міліції УМВС України в області на тему: «Основні напрями забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності органами внутрішніх справ. Взаємодія органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості та органів внутрішніх справ у протидії та профілактики злочинності». Спеціалісти органів влади ознайомилися з черговою частиною Чернігівського міського відділу міліції та міського пункту централізованої охорони.

Також цього тижня триватимуть заняття в групах «Англійської мови» для спеціалістів відділів та управлінь облдержадміністрації та «Керівник в структурі малого бізнесу» для військовослужбовців, що звільняються в запас у зв’язку з реформуванням Збройних Сил України.