Новини за 2 червня 2006р.

2 червень 2006 р.

Завершилася перша частина навчання новообраних сільських, селищних та міських голів в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Всього у складі трьох груп займалися 178 чоловік з 180 потенційних слухачів.

Голови територіальних громад в режимі тренінгових та лекційних занять в формі живого діалогу набули практичні знання, навички щодо своїх основних функціональних обов’язків.

Як засвідчують результати навчання, найбільше голів хвилюють питання управління, організаційної діяльності органів місцевого самоврядування, регулювання земельних відносин, фінансів, комунальної власності.

З наступного тижня Центр розпочинає навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації новообраних секретарів сільських, селищних та міських рад. Перша група нараховуватиме 50 слухачів з Бахмацького, Бобровицького, Варвинського, Борзнянського, Городнянського, Ічнянського, Козелецького, Коропського, Корюківського, Менського, Ніжинського, Срібнянського районів області. Для них підготовлено збірник матеріалів «Практичні аспекти роботи в органах місцевого самоврядування».