Новини за 18 вересня 2006р.

18 вересня 2006 р.

Сьогодні в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочалося навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців (друга сесія):

1. кадровий резерв на посади голів райдержадміністрацій та начальників управлінь облдержадміністрації;

2. працівники органів державної контрольно-ревізійної служби.

Навчання триватиме з 18 по 22 вересня п.р.

Заступник керівника апарату облдержадміністрації Лариса Юрченко акцентувала увагу на важливості підготовки кадрового резерву, як необхідної складової ефективної роботи управлінського апарату.

Заступник начальника управління-начальник відділу контролю у сфері соціального захисту населення КРУ в Чернігівській області Валентина Семенок зупинилася на питаннях щодо основних завдань, методів ревізії, дотримання законодавства у процесі використання коштів державного бюджету.

Прес-анонс

19 вересня відбудеться третє заняття постійно-діючого тематичного семінару державних реєстраторів на тему: «Правове регулювання державної реєстрації юридичних та фізичних осіб підприємців».

Передбачається участь у семінарі заступника голови облдержадміністрації Наталії Білоус. Практичне заняття на тему: «Програмне, технічне забезпечення та підтримка документообігу робочого місця державного реєстратора» проведуть працівники відділу супроводження реєстру ДП «Інформаційно-ресурсний центр» Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва. Про дотримання законодавства щодо державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців йтиметься у виступі прокурора відділу, прокуратури області.

20-22 вересня проводитиметься навчання керівників та спеціалістів відділів виконавчих апаратів районних, міських та міст обласного значення рад за програмою тематичного короткотермінового семінару «Правове регулювання управління об’єктами комунальної власності».

Передбачається виступ голови обласної ради Наталії Романової з широкого кола питань, перед учасниками семінару виступлять відповідальні працівники виконавчого апарату обласної ради, окремих обласних управлінь.