Новини за 25 вересня 2006р.

25 вересня 2006 р.

Сьогодні в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочався тематичний короткотерміновий семінар «Користувач персонального комп’ютера» для спеціалістів райдержадміністрацій, управлінь та відділів обласної державної адміністрації. Навчання проходитиме з 25 по 29 вересня п.р.

Семінар має на меті надати слухачам знання основних тенденцій та напрямів розвитку сучасних інформаційних технологій, сприяти формуванню навичок роботи на персональному комп’ютері.

Прес-анонс

26 вересня на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів за підтримки ОБСЄ в Україні відбудеться відкриття навчання групи військовослужбовців звільнених в запас або відставку у зв’язку з скороченням Збройних Сил України.

Військові опановуватимуть програму: «Спеціальний курс підготовки старших офіцерів до керівних посад в бізнесі».

Передбачається участь у відкритті навчання представників облдержадміністрації, обласного військового комісаріату, територіального управління «Північ».

Це остання в 2006 році група військовослужбовців що навчатиметься в центрі за підтримки ОБСЄ в Україні.

Місце проведення заходу: Чернігів, проспект Миру, 43, третій поверх, ауд. №2, Будинок засідань Чернігівської обласної ради.

Відкриття навчання: о 14.00, 26 вересня 2006 р.