Новини за 20 жовтня 2006р.

20 жовтня 2006 р.

Сьогодні в Центрі завершилося навчання новообраних сільських, селищних та міських голів.

Таким чином всі новообрані керівники територіальних громад (а це більше 180 чоловік) підвищили свою кваліфікацію за професійною програмою отримавши відповідні знання з теорії і практики місцевого самоврядування.

На підсумковому занятті перед слухачами виступив заступник голови обласної ради Олег Обушний.

Прес-анонс

З 23 по 27 жовтня проходитиме навчання новообраних секретарів сільських, селищних та міських рад.

З 24 по 26 жовтня за програмою тематичного короткотермінового семінару «Правове і нормативне забезпечення містобудівного комплексу» навчатимуться для начальники відділів (управлінь) містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад – головні архітектори районів і міст.

З 24 по 27 жовтня за програмою тематичного короткотермінового семанару «Правове забезпечення діяльності підрозділів Пенсійного фонду України в області» навчатимуться працівники юридичних служб районних і міських управлінь Пенсійного фонду України в області.

26 жовтня завершують своє навчання військовослужбовці звільнені в запас або відставку в зв’язку з реформуванням Збройних Сил України. Вони навчалися за програмою «Керівник в структурі малого бізнесу».

За направленнями з Чернігівського обласного центру зайнятості продовжуватимуть навчання безробітні за програмою «Підприємець-початківець» та Київського обласного центру зайнятості за програмою «1С: Підприємство».