Новини за 16 листопада 2006р.

16 листопада 2006 р.

Відвідуванням музею Марії Заньковецької та захоплюючою розповіддю його директора Василя Мандрики про землячку – геніальну українську актрису –завершилося виїзне практичне заняття у с. Заньки Ніжинського району. 15 листопада п.р. новообрані секретарі сільських, селищних і міських рад з Бахмацького, Борзнянського, Варвинського, Новгород-Сіверського, Носівського, Ічнянського, Козелецького, Менського, Ріпкинського, Семенівського, Сосницького, Срібнянський, Чернігівського та Щорського районів, які навчаються у Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів за професійною програмою підвищення кваліфікації, вивчали досвід роботи Заньківської сільської ради.

Керівник апарату райдержадміністрації Микола Науменко та в.о. начальника організаційного відділу виконавчого апарату райради Оксана Мелашенко розповіли про Ніжинський район. Особливу увагу було приділено співпраці районної влади з сільськими, селищними радами на благо людей.

Заньківський сільський голова Галина Сацюк поділилася зі слухачами досвідом роботи ради. Підкреслила, що авторитет і успішність сільської влади в очах громадян залежить від вміння виконувати передвиборчі обіцянки, звітуватися перед громадянами за кожну витрачену копійку. Практичні рекомендації та поради з організації роботи органу місцевого самоврядування надала колегам секретар сільської ради Валентина Люленко.

Після відвідування фельдшерсько-акушерського пункту, будинку культури й бібліотеки, школи ім. М. Заньковецької, спілкування в сільській громаді посадові особи місцевого самоврядування з 14 районів області зробили висновок – відчувається рука керівника територіальної громади.