Новини за 28 листопада 2006р.

29 листопада 2006 р.

ПРЕС-АНОНС

1 грудня 2006 р. відбудеться підсумкова прес-конференція та робоча зустріч організаторів проекту «Адаптація соціальної політики та трудового законодавства України до стандартів ЄС». Він здійснюється Сіверським інститутом регіональних досліджень разом з Київським, Черкаським, Миколаївським та Чернігівським центрами перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Мета заходу – підбиття підсумків проекту, висвітлення етапів його реалізації, оцінка ефективності проведеної роботи, відтворення цілісної картини проекту для представників влади, громадськості.

Під час робочої зустрічі також визначатимуться подальші шляхи співпраці центрів підвищення кваліфікації та громадських організацій з освітньої діяльності у напрямі європейської та євроатлантичної інтеграції в контексті вирішення місцевих проблем.

Учасники заходу – представники Сіверського інституту, органів державної влади та місцевого самоврядування, зазначених центрів, тренери, журналісти.

Робоча зустріч розпочнеться о 13 годині на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування в аудиторії № 2.

Орієнтовна тривалість заходу – 2 години.

Докладніше про проект: www.siver.uct.ua