Новини за 13 грудня 2006р.

13 грудня 2006 р.

«Основи планування розвитку територій, залучення вітчизняних та іноземних інвестицій, коштів міжнародної технічної допомоги» — на таку тему розпочався сьогодні (13 грудня) в Центрі семінар для заступників голів районних, секретарів міських (міст обласного значення) рад.

У своєму виступі перед слухачами голова обласної ради Наталія Романова детально зупинилася на пріоритетних напрямах роботи і завданнях органів місцевого самоврядування. Увага акцентувалася на питаннях реалізації програм соціально-економічного розвитку територій, формування і наповнення місцевих бюджетів, зростання ролі місцевих податків і зборів, розвитку малого і середнього бізнесу, залучення інвестицій для розвитку територій і інші.

«Треба не лише констатувати факти, підкреслила вона, а реально впливати на поліпшення ситуації».

Завтра 14 грудня учасники семінару відвідають Верховну Раду України, ознайомляться з її діяльністю, зустрінуться з керівництвом Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Питання реалізації державної молодіжної політики, загальнодержавної програми підтримки молоді на 2004-2008 роки, а також розвитку фізичної культури і спорту були в центрі уваги триденного семінару для керівників районних і міських (міст обласного значення) підрозділів у справах сім’ї, молоді та спорту, який завершився сьогодні в Центрі.

Перед учасниками семінару виступили представники ряду обласних управлінь та організацій, які мають відношення до роботи з молоддю. Учасники семінару взяли участь у розширеному засіданні колегії управління у справах молоді і спорту облдержадміністрації, зустрілися з представниками творчої молоді та лідерами молодіжних, фізкультурно-спортивних громадських організацій.

В цих заходах взяв участь заступник голови облдержадміністрації Володимир Тандура.

Час оприлюднення з 13 грудня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12