Новини за 15 грудня 2006р.

15 грудня 2006 р.

Вчора в рамках семінару «Основи планування розвитку територій, залучення вітчизняних та іноземних інвестицій, коштів міжнародної технічної допомоги» що відбувався для заступників голів районних, секретарів міських (міст обласного значення) проведено виїзне практичне заняття до Верховної Ради України.

Слухачі спостерігали за роботою парламенту, відбулася зустріч у комітеті Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування щодо змін до чинного законодавства про місцеве самоврядування згідно з Конституційною реформою.

Неабиякий інтерес викликав у учасників виступ Голови підкомітету з питань місцевого самоврядування народного депутата України Сергія Кузьменка. Він розповів про законотворчу роботу Комітету.

Учасниками семінару були внесені пропозиції, щодо удосконалення Закону України „Про місцеве самоврядування”, які мають бути розглянуті на засіданнях Комітету.

Сьогодні (15 жовтня) семінар завершив свою роботу.

На актуальних питаннях планування та розвитку територій, проблеми регіонального управління, детально зупинився завідуючий кафедрою менеджменту, доктор економічних наук, професор Микола Бутко.

«Запобігання і протидія корупції у сфері державного управління та місцевого самоврядування» на таку тему відбулося в Центрі останнє заняття постійно діючого семінару для керівників структурних підрозділів Чернігівської міської ради, Деснянської та Новозаводської районних рад м. Чернігова.

Відкрив семінар директор Центру Володимир Бойко, він зосередив увагу присутніх на важливості проведення занять присвячених питанням запобігання проявам корупції, застосування антикорупційного законодавства вцілому серед зазначеної категорії.

Перший заступник міського голови м. Чернігова, магістр державного управління Валерій Кокоть відзначив, що отримана інформація під час навчання допоможе посадовим особам місцевого самоврядування виконувати обов’язки, реалізовувати повноваження та організовувати свою роботу у відповідності до чинного законодавства.

Час оприлюднення з 13 грудня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12