Новини за 16 січня 2007р.

16 січня 2007 р.

35 голів територіальних громад з 21 району області з 16 по 18 січня беруть участь у семінарі «Правове регулювання повноважень органів місцевого самоврядування в галузі земельних та майнових відносин». Ним розпочато роботу в новому році Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Необхідність цього, а також низки інших навчань, призначених для сільських голів, обумовлена численними питаннями, які виникають під час роботи органів місцевого самоврядування. Лише проблеми земельних та майнових відносин розглядатимуться тричі протягом року.

Нинішній семінар має дві складові. Перша – це тренінг «Нова політика органів місцевого самоврядування у сфері управління земельними ресурсами», який проводить Центральноукраїнський регiональний навчальний центр Фундацiї «Україна-США» (м. Черкаси). Його директор, Олена Газізова, зробила наголос на підвищеній увазі до проблем управління землею як дуже, часто, ледь не єдиному великому ресурсі територіальних громад. Безпосередньо тренінг проводить доцент Національного університету «Львівська політехніка» кандидат технічних наук Сергій Хропот. Майнові питання, а частково і земельні, висвітлюватимуть фахівці обласних управлінь земельних ресурсів, комунального майна, Фонду державного майна.

Час оприлюднення з 16 січня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12