Новини за 22 січня 2007р.

22 січня 2007 р.

До дня Соборності України 22 січня перше цього року навчання державних службовців місцевих органів влади Чернігівщини за професійною програмою підвищення кваліфікації розпочалося темою з історії державного будівництва в Україні. Протягом тижня займатимуться 33 слухачів, які представляють 6 обласних управлінь, 11 райдержадміністрацій та апарат облдержадміністрації.

Передбачається проведення тренінгів, які доможуть новопризначеним державним службовців, а саме вони цього разу навчаються у Центрі, напрацьовувати навички та вміння з ділового та публічного мовлення, технології психологічного впливу на аудиторію. Приділятиметься увага питанням правового регулювання діловодства, вивчатимуться основні вимоги щодо організації роботи з документами. Розглядат6имуться інструменти зміцнення та підвищення виконавської дисципліни в органах виконавчої влади відповідно до чинного законодавства. Слухачі також отримують завдання підготувати есе з практики своєї роботи та захистити його під час другої частини навчання у травні.

ПРЕС-АНОНС

23-25 січня в Центрі проходитиме тематичний короткотерміновий семінар «Організаційно-правова основа місцевого самоврядування в Україні. Статути територіальних громад. Залучення громадян до участі в місцевому самоврядуванні» для сільських голів.

Час оприлюднення з 17 січня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12