Новини за 26 січня 2007р.

26 січня 2007 р.

    В останній день тижня (26 січня) в Центрі відбувся випуск двох груп слухачів які навчалися за професійними програмами підвищення кваліфікації:

  • новопризначених на посади спеціалістів райдержадміністрацій, управлінь та відділів облдержадміністрації (перша сесія); заняття відбувалися з використанням активних методів навчання, зокрема тренінгів з таких тем: Психологічні прийоми впливу управлінця; Основні вимоги щодо регулювання та організації роботи з документами в органах виконавчої влади.

    Дискусію викликало питання правового забезпечення державного управління і державної служби, причини та умови, що призводять до порушення антикорупційного законодавства, та заходи з їх усунення. Обговорювався Універсал національної єдності як наслідок політичних процесів в сучасній України.

    Не залишилися поза увагою питання інвестицій та інноваційної політики. Розглянуто пріоритетні напрямки державної інформаційної політики в контексті європейської інтеграції України, державно-церковні взаємини та релігійну ситуація в Україні та Чернігівській області.

  • група слухачів Обласного центру зайнятості навчалася за програмою «Рекламно-видавнича діялість: дизайн, графіка, верстальні системи». 18 тимчасово непрацюючих отримали свідоцтва державного зразка. За час навчання вони пройшли грунтовний курс починаючи з основ комп’ютерної грамотності та закінчуючи найсучаснішими програмами комп’ютерної графіки та верстки, глобальною мережею Інтернет. Вони підготували творчу роботу продемонструвавши свої знання та вміння з обраної теми .

    Творча робота захищена в Центрі стане для них своєрідною візитною карткою під час працевлаштування .

    Час оприлюднення з 26 січня

    Виконавець: Михеєнко О.А.

    конт. тел.: (8-04622)7-43-12