Новини за 16 лютого 2007р.

16 лютого 2007 р.

Від професійної роботи бухгалтера залежить належна фінансова діяльність органу місцевого самоврядування. Саме на цьому акцентовано увагу під час підбиття підсумків першої сесії навчання 45 бухгалтерів сільських рад із 21 району області сьогодні в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

За період навчання працівники органів місцевого самоврядування збагатилися новими знаннями щодо практичної реалізації своїх функціональних обов’язків. У цьому їм допомогли начальник головного фінансового управління облдержадміністрації Валерій Дудко, досвідчені фахівці головного фінансового управління облдержадміністрації, головного управління Державного казначейства в області, обласного головного управління земельних ресурсів, управління комунальної власності обласної ради, Контрольно-ревізійного управління в області, виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Бухгалтери сільських рад як посадові особи місцевого самоврядування вивчали правові засади місцевого самоврядування, зміст і практику застосування Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», антикорупційне законодавство, діловодство, службову психологію.

ПРЕС-АНОНС

На наступному тижні в Центрі навчатимуться:

з 19-23 лютого 2007р. посадові особи місцевого самоврядування за програмою тематичного короткотермінового семінару „Сучасні інформаційні технології та їх впровадження і використання в органах місцевого самоврядування”.

з 19 лютого розпочнеться навчання тимчасово непрацюючих громадян за направленнями з Обласного центру зайнятості «Підприємець-початківець»;

20-22 лютого проходитиме тематичний короткотерміновий семінар для бухгалтерів селищних і міських (міст районного значення) рад «Бухгалтерський облік і звітність у бюджетних установах».

з 20 лютого за направленнями з ОЦЗ навчатимуться громадяни за навчальними програмами «Рекламно-видавнича діяльність: дизайн, графіка, верстальні системи», а також «Бухгалтерський облік за національними стандартами».

Час оприлюднення з 16 лютого

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12