Новини за 20 лютого 2007р.

20 лютого 2007 р.

Навчанням різних категорій слухачів розпочався вівторок 20 лютого в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

«Бухгалтерський облік і звітність у бюджетних установах» – під такою назвою почався триденний семінар для бухгалтерів селищних і міських (міст районного значення) рад.

У його відкритті брав участь керуючий справами виконавчого апарату Чернігівської обласної ради Василь Фесенко. У перший день висвітлювалася тематика правових засад місцевого самоврядування, казначейського обслуговування місцевих бюджетів, правові та практичні аспекти державних закупівель, соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Фахівці відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації та УБОЗ УМВС України в Чернігівській області докладно обговорили зі слухачами положення та практику застосування антикорупційного законодавства.

20 лютого початок навчання тимчасово непрацюючих громадян за направленнями обласного центру зайнятості на курсах «Рекламно-видавнича діяльність: дизайн, графіка, верстальні системи» вони навчатимуться на протязі 3-х місяців та група «Бухгалтерський облік за національними стандартами» навчання триватиме 2 місяці.

Час оприлюднення з 20 лютого

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12