Новини за 23 лютого 2007р.

23 лютого 2007 р.

Два електронні збірники отримали 34 бухгалтери селищних і міських (міст районного значення) рад із 19 районів області на семінарі «Бухгалтерський облік і звітність у бюджетних установах», які навчалися 20-22 лютого в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Один із них однойменний назві навчання, а другий «Зміни в оподаткуванні юридичних і фізичних осіб». Останній підготовлено фахівцями Державної податкової адміністрації України в Чернігівській області.

23 лютого 22 посадові особи місцевого самоврядування отримали свідоцтва про проходження курсу «Сучасні інформаційні технології та їх впровадження і використання в органах місцевого самоврядування». Це ще один з кроків на шляху опанування новітніми інформаційними технологіями працівниками органів місцевого самоврядування.

Триває навчання непрацюючих громадян за направленнями обласного центру зайнятості на курсах «Рекламно-видавнича діяльність: дизайн, графіка, верстальні системи» та «Бухгалтерський облік за національними стандартами».

ПРЕС-АНОНС

Огляд подій, які відбудуться в Центрі на наступному тижні:

26 лютого – 2 березня 2007р. — навчання начальників відділів, спеціалістів з контролю апаратів райдержадміністрацій, управлінь, відділів та апарату облдержадміністрації (перша сесія).

27 лютого – 1 березня 2007 р. — тематичний короткотерміновий семінар «Правове регулювання земельних відносин» для землевпорядників сільських, селищних рад.

27 лютого 2007 р. — виїзний зональний семінар «Територіальна громада – первинний суб’єкт місцевого самоврядування» для сільських, селищних, міських (міст районного значення) голів Городнянського, Куликівського, Ріпкинського, Чернігівського та Щорського районів.

1 березня 2007 р. — одноденний семінар «Правові та практичні аспекти державних закупівель» для голів та секретарів тендерних комітетів головних управлінь та управління облдержадміністрації та райдержадміністрацій, міських рад.

Час оприлюднення з 23 лютого

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12