Новини за 5 березня 2007р.

5 березня 2007 р.

«Державна служба та служба в органах місцевого самоврядування в Україні: правовий статус, стиль і методи роботи» — на таку тему сьогодні в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбулася зустріч з 35 студентами випускних курсів чернігівських вищих навчальних закладів, зокрема Чернігівських державних: педагогічного, технологічного, інституту права, соціальних технологій та праці, інституту економіки та управління.

З вступним словом до слухачів звернувся директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко він наголосив на важливості доцільності підготовки молоді до державної служби так як саме вона, нова генерація, має виступити рушійною силою оновлення системи органів державної влади в Україні.

Заступник керівника апарату облдержадміністрації Лариса Юрченко ознайомила студенцтво з ситуацією щодо стану та перспектив державної служби, зазначивши що в Чернігівській області на державній службі перебуває 1850 чоловік до 27 років, що становить 22% від загальної кількості тому поповнення рядів владних структур молодими спеціалістами є необхідністю сьогодення.

“Підготовка та реалізація пілотажного проекту „Залучення молоді до державної служби” є необхідним елементом забезпечення органів влади новими кадрами” — зазначив начальник управління державної служби Головдержслужби України в області Микола Стрілець.

Колишні слухачі Центру які навчалися за програмою підготовки молоді до державної служби в 2004-2005 роках, заступник начальника управління інвестицій і туризму Чернігівської міської ради Денис Дьомін та начальник відділу аналізу використання бюджетних коштів головного управління економіки облдержадміністрації Микола Силенко розповіли про свій шлях кар’єрного росту в системі органів державної влади та місцевого самоврядування.

Наприкінці зустрічі було проведено анкетування претендентів, на основі якого здійснюватиметься їх розподіл на стажування в управління та відділи облдержадміністрації та обласної ради.

Час оприлюднення з 5 березня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12