Новини за 6 березня 2007р.

6 березня 2007 р.

Продовжується серія виїзних зональних семінарів „Територіальна громада – первинний суб’єкт місцевого самоврядування” для сільських, селищних, міських (міст районного значення) голів. Так 6 березня в м. Бахмач відбувся черговий в якому прийняли участь понад 80 представників Бахмацького, Борзнянського, Коропського та Талалаївського районів.

Відкрили та провели семінар голова Бахмацької райдержадміністрації Володимир Сорока та директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко.

Детально розглянув та вичерпно висвітлив стан фінансування органів місцевого самоврядування начальник головного фінансового управління облдержадміністрації Валерій Дудко.

Пріоритетні напрями діяльності органів місцевого самоврядування у 2007 році були в центрі уваги начальник аналітичного відділу виконавчого апарату обласної ради Валерія Безкровного.

Повноваження органів місцевого самоврядування з питань комунальної власності територіальних громад розглянув заступник начальник управління комунальної власності обласної ради Василь Клюка.

Заступник начальника управління інвестиційної, зовнішньоекономічної діяльності та з питань державних закупівель головного управління економіки облдержадміністрації Олександр Капелюха проаналізував перспективи розвитку інвестицій в області.

Акцентував увагу на взаємодії органів місцевого самоврядування з правоохоронними органами, забезпечення законності і правопорядку заступник начальника управління громадської безпеки управління МВС України в Чернігівській області Василь Проскурнічій.

Про державну політику з соціального захисту населення керівників територіальних громад розповіла заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Інна Снегірьова.

Під час семінару були надані відповіді на чисельні запитання голів, насамперед введення посад землевпорядників, фінансового забезпечення органів місцевого самоврядування, роботи комунальних підприємств та їх оподаткування, всі ті проблемні питання що безпосередньо виникають на місцях.

Час оприлюднення з 6 березня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12