Новини за 12 березня 2007р.

12 березня 2007 р.

Основні напрями реформування державної служби в Україні, правове регулювання діловодства, організація роботи зі зверненнями громадян, сучасне ділове мовлення, програмне забезпечення діяльності органів місцевої влади, антикорупційне законодавство — ці та інші питання обговорюватимуться під час триденного семінару «Організація роботи з документами та діловодство. Програмне забезпечення діяльності органів місцевої влади» що розпочався сьогодні в Центрі для начальників загальних відділів апаратів райдержадміністрацій та міських рад міст обласного значення.

З вступним словом до слухачів звернувся начальник загального відділу апарату облдержадміністрації Андрій Сокулінський, який наголосив на важливості удосконалення системи роботи з документами, зокрема її автоматизації з метою забезпечення інтенсифікації роботи органів місцевої влади.

Начальник Управління державної служби Головдержслужби України в області Микола Стрілець під час заняття ознайомив слухачів з станом та перспективами щодо реформування державної служби в Україні та окреслив пріоритетні напрями його здійснення.

Час оприлюднення з 12 березня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12