Новини за 19 березня 2007р.

19 березня 2007 р.

На зламі тисячоліть над Україною постало завдання побудови економічно-розвиненої, соціально стабільної спільноти. Це можливо лише за умови забезпечення прав людини та громадянина, гарантування правового захисту, а для цього в нашій державі повинно ствердитися ефективне державне управління, яке в свою чергу неможливо без системної кадрової роботи — про це сказала сьогодні заступник керівника апарату облдержадміністрації Лариса Юрченко під час відкриття навчання в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації резерву кадрів на посади заступників голів райдержадміністрацій, заступників начальників управлінь, відділів та інших підрозділів облдержадміністрації.

Навчання передбачає ознайомлення з основними напрямами підвищення ефективності державного управління, що базуватиметься на стабільності, професіоналізмі, політичній нейтральності та відповідатиме сучасним європейським цінностям та принципам.

Сучасні підходи щодо стратегічного розвитку України, зокрема приєднання до Світової організації торгівлі, вступ до Організації Північноатлантичного договору НАТО, його діяльності в Україні, перспективи наближення до Європейського союзу — ці та низка інших питань розглядатимуться під час занять. Розглядатимуться також проблеми зовнішньоекономічної діяльністі, інвестиційної, особливості регіональної інноваційної політики.

Час оприлюднення з 19 березня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12