Новини за 6 квітня 2007р.

6 квітня 2007 р.

Врученням свідоцтв про курсову підготовку завершилося навчання студентів випускних курсів вищих навчальних закладів за програмою семінару «Державна служба в Україні: правовий статус, стиль і методи роботи». За період навчання вони пройшли стажування в апараті, управліннях облдержадміністрації та в органах місцевого самоврядування.

Знання отримані під час навчання та стажування допоможуть слухачам визначитись який шлях собі обрати в майбутньому, чи стати держслужбовцем чи обрати інший напрям роботи. Навчаючись в Центрі студенти ознайомились з сучасною системою державного управління та проходженням державної служби, зокрема розглянули психологічні та морально-етичні аспекти в роботі, дотримання чинного законодавства під час виконання повноважень та інші не менш важливі складові державної служби.

Під час підбиття підсумків навчання студенцтво привітали та побажали успіху заступник голови обласної ради Олег Обушний, начальник управління Державної служби Головдержслужби України в області, магістр управління суспільним розвитком Микола Стрілець та директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко.

ПРЕС-АНОНС

Згідно плану-графіку навчання з 11 квітня 2007 року в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочнуться семінари:

тематичний короткотерміновий семінар «Актуальні проблеми внутрішньої політики України» для начальників відділів з питань внутрішньої політики райдержадміністрацій та міських рад;

постійно діючий тематичний семінар «Українська ділова мова. Основи комунікації» для спеціалістів відділів апарату, управлінь, відділів, інших структурних підрозділів облдержадміністрації та виконавчого апарату обласної ради.

Час оприлюднення з 6 квітня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12