Новини за 17 квітня 2007р.

17 квітня 2007 р.

    Одне з завдань України у її прагненні інтеграції до Європейського Союзу – реформування системи державного управління через запровадження системи управління якістю в органах виконавчої влади відповідно до вимог національних і міжнародних стандартів ISO серії 9000.
    Завданням її побудови є створення умов, які гарантували б належну якість послуг, що надають органи влади громадянам.
    Саме ці думки висловила заступник керівника апарату облдержадміністрації Лариса Юрченко сьогодні на відкритті триденного семінару «Запровадження систем управління якістю у відповідності до ISO серії 9000 в органах місцевої влади» у Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Він призначений для представників керівництва райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення, які відповідатимуть за впровадження систем управління якістю у відповідності до ISO серії 9000 в органах влади.
    Заступник генерального директора ДП «Чернігівстандартметрологія» Владислав Савенок підкреслив, що у проведенні занять залучені кращі фахівці «Чернігівського регіонального науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації», їхні інтелектуальні напрацювання у цій сфері діяльності. І висловив сподівання, що навчання стане початком процесу запровадження системи управління якістю в органах виконавчої влади, яке зрештою позитивно оцінять наші громадяни. Адже, саме для них все це організується.
    Директор Центру Володимир Бойко повідомив слухачів, що для них підготовлено електронний навчальний збірник та інші матеріали, а до проведення семінару залучені також представники головного управління економіки облдержадміністрації та управління державної служби Головдержслужби України в області.

Час оприлюднення з 17 квітня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12