Новини за 24 квітня 2007р.

24 квітня 2007 р.

Ключовими напрямами в роботі керівників органів місцевого самоврядування є питання управління комунальним майном і земельними ресурсами. Саме ці напрямки роботи розглядатимуться під час семінару «Правове регулювання повноважень органів місцевого самоврядування в галузі земельних та майнових відносин» що розпочався сьогодні для сільських голів в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Кращі фахівці виконавчого апарату та управління комунального майна обласної ради, обласного головного управління земельних ресурсів, Фонду державного майна України в області висвітлюватимуть основні аспекти управління майновими та земельними ресурсами.

На необхідності безумовного дотримання законності під час здійснення повноважень органами місцевого самоврядування у сфері земельних та майнових відносин наголосив під час відкриття навчання заступник керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Володимир Матяш.

По завершенню семінару Центр спільно з обласною радою та обласним головним управлінням земельних ресурсів нададуть інформаційно-методичну допомогу у вигляді двох електронних збірників під назвами: «Правове регулювання земельних відносин» та «Правове регулювання приватизації об’єктів індивідуального продажу: будівель, споруд, об’єктів соціальної сфери, незавершеного будівництва та іншого окремо визначеного майна».

Час оприлюднення з 24 квітня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12