Новини за 3 травня 2007р.

3 травня 2007 р.

    Десять роботодавців області взяли участь у «Ярмарку вакансій», який організував міський центр зайнятості для військовослужбовців звільнених в запас або у відставку у зв’язку з реформуванням Збройних сил України. Це перший такий спеціалізований захід на Чернігівщині. Він став можливим завдяки тісній співпраці Обласного центру зайнятості, представництва ОБСЄ в Україні та Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Серед запрошених – понад п’ятдесят військовослужбовців Чернігівщини, з них двадцять один пройшов місячний курс навчання в Центрі за програмою «Керівник в структурі малого бізнесу».
    Учасники «Ярмарку» ознайомилися з наявністю вільних робочих місць в області та в Україні загалом, отримали необхідну інформацію для працевлаштуватися. Вони також мали можливість скористатися Інтернет-базою даних щодо пошуку роботи. Досвідчені спеціалісти міського центру зайнятості надали консультативну та дорадчу допомогу.
    В заході взяли участь директор Обласного центру зайнятості Лідія Падалка, директор Міського центру зайнятості Олександр Зевченко, представник ОБСЄ в Україні Олександр Гладкий та директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко. Всі вони відзначили важливість такого роду роботи та висловили побажання стосовно подальшої співпраці.

Час оприлюднення з 3 травня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12