Новини за 23 травня 2007р.

23 травня 2007 р.

   &nbsp  Не можна вимагати від громадян висловити своє ставлення щодо НАТО до тих пір, поки вони не отримають всю інформацію і зроблять свідомий вибір — підкреслив представник Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів в Чернігівській області, директор Українського Просвітницького Інституту, Олександр Майшев. Він, в рамках програми «Європейська Україна», представив комплект літератури – 95 примірників видання Національного центру з питань євроатлантичної інтеграції України, яка була передана для бібліотеки Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Присутні на презентації літератури новопризначені спеціалісти головного, районних і міських управлінь праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій та міських рад міст обласного значення ознайомилися з науково-аналітичним бюлетнями «Євроатлантикінформ» та науково-інформаційними збірниками серії «Дослідження і розробки у сфері євроатлантичної інтеграції України».
   &nbsp  Олександр Майшев також поінформував слухачів про створення в місті Чернігові при бібліотеках близько 12-ти куточків Європи, де представлена література з європейської та євроатлантичної інтеграції, з якою будь-хто за бажанням може ознайомитися. Заплановано робочі поїздки в районні центри області з метою створення аналогічних куточків Європи при районних бібліотеках.
   &nbsp  Директор Центру Володимир Бойко наголосив, що відповідні рішення Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України зобов’язують всі органи влади організувати та сприяти об’єктивному та повному інформуванню населення щодо НАТО.

Час оприлюднення з 23 травня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12