Новини за 12 червня 2007р.

12 червня 2007 р.

   &nbsp  Шляхи підвищення ефективності апаратної роботи – така тема триденного семінару, що розпочався в Центрі для заступників голів, керівників апаратів райдержадміністрацій, керуючих справами, секретарів виконкомів міських (міст обласного значення) рад.
   &nbsp  Відкрили навчання учений секретар Центру Михайло Верес та заступник керівника апарату облдержадміністрації Лариса Юрченко. Першого дня висвітлювались питання соціально-економічного становища в області та завдання органів виконавчої влади, основні пріоритети в діяльності органів місцевого самоврядування, фінансового забезпечення діяльності місцевих органів влади, відбулося практичне заняття у відділах апарату облдержадміністрації.
   &nbsp  13 червня передбачається виїзне практичне заняття у Ріпкинському районі. Вивчатиметься стиль, форми і методи роботи райдержадміністрації, взаємодії з органами місцевого самоврядування, а також відбудеться круглий стіл з актуальних питань апаратної роботи на якому керівники апаратів обміняються досвідом роботи. Під час перебування в районі учасники семінару відвідають підприємства, об’єкти соціально-культурної сфери ознайомляться з роботою Ріпкинської селищної та Олишнянської сільської рад.
   &nbsp  Останнього дня йтиметься про основні напрями реформування державної служби, актуальні питання внутрішньої політики, вдосконалення зв’язків з громадськістю.
   &nbsp  Для учасників семінару підготовлені відповідні начально-методичні матеріали.

***

   &nbsp  Другий день навчаються бухгалтери сільських рад з 21 районів області за професійною програмою підвищення кваліфікації. Впродовж тижня на другій сесії фахівці виконавчого апарату та управління комунального майна обласної ради, головного фінансового управління й головного управління економіки, управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації, Державного казначейства в області, Контрольно-ревізійного управління в області, Державної податкової адміністрації в області висвітлюватимуть тематику фінансового забезпечення органів місцевого самоврядування, бухгалтерського обліку та звітності, забезпечення неухильного дотримання законності в роботі.

Час оприлюднення з 12 червня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12