Новини за 3 липня 2007р.

3 липня 2007 р.

      ВАТ «Продовольча компанія Ясен», ПП «Союз-лідер», ТОВ ВТФ «Аве Сан», ПП «Патрон» — ці та інші підприєства були представлені на ярмарці вакансій, яка відбулася в Міському центрі зайнятості для військовослужбовців звільнених в запас або у відставку у зв’язку з реформуванням Збройних Сил України. Вони навчалися в Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів за програмою «Керівник в структурі малого бізнесу» в рамках проекту«НАТО-Україна» з перепідготовки військовослужбовців.
      «Ярмарок» надав можливість ознайомилися з наявністю вільних робочих місць в місті Чернігові, отримали необхідну інформацію щодо існуючих вакансій. Представники міського центру зайнятості надали консультативну допомогу стосовно комп’ютерної бази даних про робочі місця в Україні.
      Учасників привітали та побажали успіхів у пошуку роботи директор Міського центру зайнятості Олександр Зевченко та в.о. ученого секретаря Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир Скрипка.

Час оприлюднення з 3 липня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12