Новини за 4 липня 2007р.

4 липня 2007 р.

      За словами менеджера програми «НАТО-Україна» з підготовки військовослужбовців Крістофера Штаудта — перепідготовка військовослужбовців звільнених в запас це реальний крок на шляху пошуку себе в цивільному житті та кар’єрному зростанні. Саме на це направлена співпраця з Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів та представництва НАТО — зазначив менеджер програми під час випуску групи яка навчалася за програмою «Керівник в структурі малого бізнесу».
      Підбиття підсумків відбулося за участю начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Ігоря Куца, асистента менеджера програми «НАТО-Україна» з перепідготовки військовослужбовців Олександри Огороднікової, начальника відділу кадрів обласного військового комісаріату, підполковника Бориса Лапи, директора Центру Володимира Бойка та куратора групи Володимира Скрипки.
      Зі слів випускників курсу навчання за цією програмою — це шанс який надає можливість військовослужбовцям стати на ноги та реалізувати себе, підтримати матеріально після звільнення зі Збройних Сил України.
      Підсумовуючи церемонію вручення свідоцтв про курсову підготовку директор Центру Володимир Бойко подякував менеджуру програми «НАТО-Україна» сподіваючись на подальшу плідну співпрацю в напрямку перепідготовки колишніх військових.

***

       «Організаційно-правові засади діяльності місцевих засобів масової інформації» — таку назву має триденний тематичний короткотерміновий семінар, що розпочався сьогодні в Центрі для керівників засобів масової інформації області.
      Семінар передбачає обговорення ряду найважливіших питань які хвилюють представників ЗМІ. Це розгляд проблемних питань у взаємодії засобів масової інформації та влади на Чернігівщині, регіональних аспектів реалізації державної інформаційної політики, висвітлення ініціатив центральних органів влади в місцевих засобах масової інформації, торкнуться ролі і місця засобів масової інформації у виборчому процесі, взаємодії ЗМІ та громадськості.
      В четвер 5 липня передбачається проведення круглого столу на тему: «Відносини НАТО–Україна в контексті підтримки державної безпеки та збереження сталого демократичного розвитку: регіональні аспекти». В якому братимуть участь директор Інституту трансформації суспільства, завідувач кафедри Національної академії управління, доктор економічних наук, професор Олег Соскін; заступник голови Координаційної Ради Громадської ліги „Україна-НАТО” Олег Кокошинський; президент Атлантичної ради України, кандидат військових наук, доцент Вадим Гречанінов; Іван Розпутенко завідувач кафедри НАДУ при Президентові України, доктор наук з державного управління, професор.

Час оприлюднення з 4 липня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12