Новини за 17 липня 2007р.

17 липня 2007 р.

      Видавництво «Літопису УПА» (м.Торонто, Канада) подарувало комплекти літератури в бібліотеки області, видані у 80-90-х рр. XX ст. в українській діаспорі на пожертви українських патріотів на Заході.
      Збірники документів, мемуари, CD-диски та аудіо-касети з боротьби українського національно-визвольного руху 30-50-х років XX ст. передані Чернігівській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В.Г.Короленка, Міській бібліотеці для дітей ім. О.П.Довженка, Ніжинській центральній міській бібліотеці, Прилуцькій центральній міській бібліотеці ім. Любові Забашти, бібліотеці Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка та бібліотеці Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

      Цей подарунок для бібліотек Чернігівщини здійснено в рамках заходів на виконання Указу Президента України «Про відзначення 100-річчя від дня народження Романа Шухевича» від 16 травня 2007 р. №420.
      Передачу книг організували спільними зусиллями управління інформації та зв’язків з громадськістю, з питань внутрішньої політики, культури і туризму облдержадміністрації, Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Час оприлюднення з 17 липня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12