Новини за 17 вересня 2007р.

17 вересня 2007 р.

      «Основні напрями діяльності служб у справах неповнолітніх щодо соціального захисту дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування» –виступом начальника служби у справах неповнолітніх облдержадміністрації Людмили Зеленько на таку тему розпочалася друга сесія навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Слухачі – спеціалісти з питань опіки, піклування та усиновлення служб у справах неповнолітніх райдержадміністрацій, міських рад.
      Під час занять висвітлюватимуться теми з державного управління, ділового українського мовлення, правових засад та основних напрямів діяльності служб у справах неповнолітніх.
      18-20 вересня у Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів також навчатимуться:

  • за програмою тематичного семінару «Адаптація соціальної політики та трудового законодавства України до стандартів ЄС» начальники управлінь праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій, міських рад (міст обласного значення);
  • за програмою тематичного семінару «Організація роботи з призначення пенсій в органах Пенсійного фонду України» спеціалісти з призначення пенсій відділів з призначення пенсій управлінь ПФУ в районах, містах та районах у м. Чернігові.

Час оприлюднення з 17 вересня

Вик.: Бутко С.В.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12