Новини за 25 вересня 2007р.

25 вересня 2007 р.

      Завтра 26 вересня в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочинається навчання військовослужбовців звільнених в запас або у відставку зі Збройних Сил України за курсом „Маркетинг та менеджмент продажу”. Воно відбуватиметься в рамках проекту НАТО- Україна.
      В відкритті навчання братимуть участь менеджер програми „НАТО-Україна” з перепідготовки військовослужбовців Крістофер Штаудт, начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Ігор Куц, заступник начальника територіального управління „Північ” з гуманітарних питань, полковник Станіслав Гончар, Обласний військовий комісар Ярослав Рутар.
      Запрошуються представники ЗМІ.Місце проведення: Чернігів, проспект Миру, 43, другий поверх, аудиторія №2 Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
      Початок: о 12.00, 26 вересня 2007 р.

***

      Питання земельних відносин є на сьогодні надзвичайно актуальним. Своєчасне інформування землевпорядників сільських, селищних рад щодо механізмів правового регулювання земельних питань є необхідністю, саме таку мету має навчання — за словами керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Василя Фесенка. Протягом трьох днів вони навчатимуться за програмою «Правове регулювання земельних відносин”. Зі вступним словом під час відкриття навчання до слухачів звернувся також в.о. начальника головного управління земельних ресурсів у Чернігівській області Юрій Морозов.

Час оприлюднення з 25 вересня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12