Новини за 9 жовтня 2007р.

9 жовтня 2007 р.

      Правове регулювання пенсійного забезпечення зазнає змін, тому своєчасне інформування працівників Пенсіного фонду про існуючі новації в пенсійному законодавстві є необхідністю сьогодення — підкреслила заступник начальника головного управління – начальник управління пенсійного забезпечення головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Марія Помилуйко під час відкриття семінару «Організація роботи з виплати пенсій в органах Пенсійного фонду України», що розпочався в Центрі для спеціалістів відділів виплати пенсій управлінь Пенсійного фонду України в районах, містах та районах у м. Чернігові.
      Семінар передбачає ознайомлення з законодавчими актами та практикою його застосування щодо пенсійного забезпечення громадян, загальними засадами організації роботи по виплаті пенсій органами Пенсійного фонду України. Розглядатиметься сучасний персоніфікований облік у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування як засіб інтенсифікації роботи.
      Програма семінару також передбачає практичне застосування програмно-технологічного комплексу АСОПД/КОМТЕХ при виплаті пенсій в комп’ютерному класі Центру з метою набуття навичок та вмінь роботи з програмним забезпеченням.
      Це вже третя група цього року працівників Пенсійного фонду області, які підвищуть свою кваліфікацію в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Час оприлюднення з 9 жовтня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12