Новини за 24 жовтня 2007р.

24 жовтня 2007 р.

      Фінанси та майно — основа місцевого самоврядування — цими словами Василь Фесенко керуючий справами виконавчого апарату обласної ради відкрив триденний семінар «Фінансово-майнова основа місцевого самоврядування. Світовий досвід і українські реалії», що розпочався сьогодні в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів для cелищних та міських голів.
      Семінаром передбачено виступ радника Президента України, доктора економічних наук, професора Миколи Бутка, який детально ознайомить слухачів з механізми та інструменти зміцнення фінансової дисципліни та фінансової бази, регулювання земельних та майнових відносин, а також з світовим та вітчизняним досвідом роботи органів місцевого самоврядування з цих напрямів.
      Керівники територіальних громад обговорюватимуть існуючі актуальні питання розробки та реалізації програм соціально-економічного та гуманітарного розвитку територіальної громади, шляхи залучення інвестицій.
      Заплановано проведення тренінгу з моделювання ситуацій стосовно реалізації повноважень органів місцевого самоврядування в галузі земельних відносин, яке проводитиме Ігор Пузан начальник відділу оцінки та ринку земель Головного управління земельних ресурсів у Чернігівській області.

Час оприлюднення з 24 жовтня

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12