Новини за 5 листопада 2007р.

5 листопада 2007 р.

      Друга сесія навчання резерву кадрів на посади начальників відділів організаційно-кадрової роботи апаратів райдержадміністрацій, міських рад (міст обласного значення) розпочалася сьогодні в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Навчальний план передбачає вивчення актуальних питань кадрової роботи в органах виконавчої влади, а також вичення досвіду роботи організаційного відділу та відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації.
      Заплановано проведення круглого столу: «Українська революція 1917–1921 років і Чернігівщина», який відбуватиметься на виконання Обласного плану заходів щодо відзначення 90-річчя Української революції 1917-1921 років та вшанування пам’яті її учасників, затвердженого головою Чернігівської обласної державної адміністрації від 11 травня 2007 р.).

***

      Посадові особи органів місцевого самоврядування поглиблюватимуть свої знання в сфері інформаційних технологій під час семінару «Сучасні інформаційні технології та їх впровадження і використання в органах місцевого самоврядування» що розпочався сьогодні в Центрі. Відкриваючи навчання директор Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко зазначив, що використання сучасних інформаційних технолгій є першочерговим завданням з інформатизації органів державної влади в нашій країні. Інформація є одним з найважливіших чинників державного управління, тому посадові особи органів місцевого самоврядування мають досконало володіти та використовувати сучасні технології, зокрема всесвітнью мережу Інтернет в своїй роботі. Саме це має на меті дане навчання.

***

      Сьогодні в на базі Міського центру зайнятості для слухачів- військовослужбовців відбулася «Ярмарка вакансій». В ній взяли участь ведучі роботодавці міста Чернігова, серед них Державний архів Чернігівської області, ВАТ «Домобудівник», «Фортіс страхування життя України», ТОВ ВКФ «Буддвір». Вони коротко поінформували про діяльність своїх підприємств та наявні вільні робочі місця. «Ярмарка» відбулася для військовослужбовців звільнених в запас або у відставку у зв’язку з реформуванням Збройних Сил України. Всі вони пройшли курс «Маркетинг та менеджмент продажу» в рамках проекту «НАТО-Україна» з перепідготовки військовослужбовців в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
      Під час відкриття директор Міського центру зайнятості Олександр Зевченко підкреслив: «На сьогоднішній день банк вакансій Центру зайнятості налічує близько 2-2,5 тисячі вакансій, тому у присутніх є реальна можливість підібрати собі найбільш прийнятний варіант причому як в місті Чернігові так і в інших містах України. Тому проведення такого роду заходів спільними зусиллями Міського центру зайнятості та Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів мають допомогти військовослужбовцям у пошуку підходящої роботи та сприяти у працевлаштуванні».

Час оприлюднення з 5 листопада

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12