Новини за 8 листопада 2007р.

8 листопада 2007 р.

       «Важливо щоб соціальна адаптація була невід’ємною частиною роботи Збройних Сил України, також ми сподіваємось що ви отримаєте гарні пропозиції та добру роботу по завершенню цих курсів, яка задовольнить вас і вашу сім’ю» — зазначив менеджер програми «НАТО-Україна» з перепідготовки військовослужбовців Крістофер Штаудт під час підбиття підсумків навчання військовослужбовців в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. .
      Пан Крістофер привітав слухачів курсу «Маркетинг та менеджмент продажу» з успішним завершенням навчання, ознайомив присутніх з найближчими планами, зокрема сказавши, що в наступному році передбачається перепідготовка близько 600 військовослужбовців в Україні. Заплановано проведення тендеру в результаті якого буде визначено переможців з перепідготовки військових в наступному році. .
      Представник НАТО зазначив що Державний департамент адаптації та Британська Рада працюють над розробкою нових навчальних програм бізнес-економічного та філологічного напряму, які є на сьогодні перспективними. Також він наголосив на тому, що ми маємо надію що всі присутні інформуватимуть військовослужбовців щодо підвищення кваліфікації в Чернігівському центрі. .
      З словами подяки організаторам навчання звернулися та побажали успіху у цивільному житті представник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Сергій Болдирев, заступник начальника відділу з гуманітарних питань територіального управління «Північ» Юрій Бабій. .
      По завершенню виступу іноземному гостю слухачі щиро подякували за навчання та вручили на згадку фотоальбом з краєвидами міста Чернігова.

Час оприлюднення з 8 листопада

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12