Новини за 13 листопада 2007р.

13 листопада 2007 р.

       «Одними з найболючиших питань на сьогодні які мають вирішувати керівники територіальних громад є питання земельних та майнових відносин» — про це сказав директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко відкриваючи семінар «Правове регулювання повноважень органів місцевого самоврядування в галузі земельних та майнових відносин» для сільських голів.
      Протягом трьох днів голови розглядатимуть актуальні питання законодавчого регулювання земельних та майнових відносин. Серед яких визначення форм власності на землю та механізми реалізаціі права власності на неї громадянами, обговорюватиметься оренда земель, як важлива складова розвитку земельних відносин і соціального захисту селян.
      Йтиметься про шляхи приватизації земель державних і комунальних сільгосппідприємств та реалізацію права на приватизацію членів колективних сільськогосподарських підприємств.
       Посадові особи органів місцевого самоврядування розглядатимуть також механізми приватизації об’єктів індивідуального продажу: будівель, споруд, об’єктів соціальної сфери, незавершеного будівництва та іншого майна.
       Заняття проводитимуть досвідчені працівники Головного управління земельних ресурсів в Чернігівській області, регіонального відділення Фонду державного майна України по Чернігівській області та управління комунального майна обласної ради.

Час оприлюднення з 13 листопада

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12