Новини за 7 грудня 2007р.

7 грудня 2007 р.

       «Навчання за курсом «Керівник в структурі малого бізнесу» виступає своєрідним містком між військовою службою та цивільним життям», — такі слова прозвучали з вуст слухача майора Юрія Вєткіна під час підбиття підсумків навчання та обміну думками щодо вдосконалення навчальної програми в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Слід сказати, що це друга група в цьому році яка завершила навчання за підтримки програми ОБСЄ «Людський вимір». В заході прийняли участь заступник обласного військового комісара підполковник Анатолій Кирилюк та представник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації, полковник у відставці Сергій Болдирєв. Вони привітали колишніх військових з успішним заверешенням курсу, зазначивши, що навчання — це реальний крок на шляху адаптації до нових умов життя, в які вони вступають, причому в новій якості — не як військовослужбовці, а вже як цивільні особи які мають необхідні знання щодо відкриття власної справи та роботи з персоналом .
      По завершенню виступів слухачам було вручено свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка з напряму «Менеджмент» та сертифікати ОБСЄ.

***

      Завершилася друга сесія навчання резерву кадрів на посади заступників голів райдержадміністрацій, міських голів (міст обласного значення) з виконавчої роботи, заступників начальників управлінь, відділів та інших підрозділів облдержадміністрації.

Час оприлюднення з 7 грудня 2007 року

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)7-43-12