Новини за 10 грудня 2007р.

10 грудня 2007 р.

      Сорок п’ять секретарів сільських рад з Городнянського, Корюківського, Прилуцького, Ріпкинського та Талалаївського районів протягом тижня підвищуватимуть свою кваліфікацію під час другої сесії в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
      Саме на секретарів покладена значна частина обов’язків в територіальній громаді. Зокрема, вони повинні бути обізнаними у питаннях організації роботи з документами, порядку реєстрації актів цивільного стану, дотримання законодавства про громадянство та паспортний режим, взяття на військовий облік військовозабов’язаних.
      Відбудеться обговорення правового регулювання земельних відносин та протидії корупції в сфері земельних відносин за участю начальника відділу головного управління земельних ресурсів у Чернігівській області Ігоря Пузана та програмного директора Чернігівського громадського комітету прав людини Тухана Едієва.
      Представники управління державної ветеринарної медицини в області та відділення комунальної гігієни обласної санітарно-епідеміологічної станції під час круглого столу розглядатимуть проблематику реалізації повноважень органів місцевого самоврядування у сфері безпеки життєдіяльності територіальних громад та окремих громадян.
      Депутат Чернігівської обласної ради, редактор газети «Світанок над Сіверщиною» Віктор Лабазов висвітлить сторінки життя та діяльності борця за незалежність України, одного з лідерів українського правозахисного руху, визначного політичного і державного діяча, Героя України В’ячеслава Чорновола, якому 24 грудня п.р. виповнилося б 70 років.Під час виїзного практичного заняття планується ознайомитись з досвідом роботи територіальної громади с. Киїнка Чернігівського району.

Час оприлюднення з 10 грудня 2007 року

Вик.: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)77-43-12