Новини за 26 лютого 2008р.

26 лютого 2008 р.

Слухачі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відвідають Верховну Раду України

       Під час семінару «Організація діяльності місцевих рад у сучасних правових умовах», який розпочався сьогодні, 26 лютого, начальники організаційних відділів виконавчих апаратів районних, міських (міст обласного значення) рад не тільки навчатимуться в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, але й здійснять екскурсію – практичне заняття у вищому законодавчому органі України.
       Семінар передбачає розгляд ряду актуальних тем. Серед них питання організаційного забезпечення діяльності місцевих рад, правові аспекти діяльності органів місцевого самоврядування, діяльність органів місцевого самоврядування в сфері управління комунальною власністю територіальних громад.
       Слухачі також приймуть участь у круглому столі за участю представників відділу кадрової роботи та державної служби Головного управління юстиції, відділу по боротьбі з хабарництвом та корупцією УМВС України в Чернігівській області, де обговорюватимуться причини та умови, що призводять до порушення антикорупційного законодавства та заходи з їх усунення, розглядатимуться основні види правопорушень у діяльності посадових осіб місцевого самоврядування.
       Наприкінці навчання відбудеться тематична зустріч, де аналізуватимуться підсумки організаційної роботи місцевих рад за 2007 рік, слухачі обмінюватимуться досвідом роботи в своїй районній раді.

       Час оприлюднення з 26 лютого 2008 року
       Виконавець: Михеєнко О.А.
       конт. тел.: (8-0462)77-43-12