Новини за 4 березня 2008р.

04 березня 2008 р.

       «Необхідна потужна хвиля в напрямку змін у законодавстві та підтримка з боку держави в питаннях розв’язання проблем житлово-комунального господарства. Саме на це направлений проект загальнодержавної програми реформування і розвитку ЖКГ на 2008-2012 роки розроблений Міністерством житлово-комунального господарства України» — зазначив начальник головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Василь Клюка під час відкриття семінару «Реформування житлово-комунального господарства» в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів для заступників голів райдержадміністрацій, міських голів міст обласного значення на яких покладені питання житлово-комунального господарства.
      Зі слів очільника ЖКГ облдержадміністрації: «Запропонований проект, протокол намірів та заходів, має забезпечити права пересічного громадянина на житло, будівництво доступного і якісного житла, доступність і обов’язковість надання послуг населенню та підприємствам, належну якість житлово-комунальних послуг, обґрунтованість та прозорість тарифів, приведення рівня витрат і втрат під час виробництва житлово-комунальних послуг до рівня європейських країн».
      Навчання заступників голів райдержадміністрацій відбуватиметься переважно у форму круглих столів: «Ціноутворення на послуги у системі житлово-комунального господарства в сучасних умовах», «Стратегія розвитку підприємств водо-, теплопостачання та водовідведення в області», «Підсумки роботи житлово-комунального господарства області у 2007 р. та завдання на 2008 р.». В останьому передбачається участь заступника голови обласної державної адміністрації з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту і зв’язку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександра Бєльського.

      Час оприлюднення з 4 березня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
     &nbsp конт. тел.: (8-04622)77-43-12