Новини за 6 березня 2008р.

06 березня 2008 р.

       «Будьте активними і вболівайте за справу!» — такими словами заступник голови облдержадміністрації Олександр Бєльський завершив підбиття підсумків семінару «Реформування житлово-комунального господарства». Це побажання було адресовано заступникам голів райдержадміністрацій, міських голів міст обласного значення на яких покладені питання житлово-комунального господарства. 4-6 березня вони навчалися в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
      На заняттях висвітлювалася тематика правового регулювання житлово-комунального господарства, ціноутворення на його послуги в сучасних умовах, стратегія розвитку підприємств водо-, теплопостачання та водовідведення в області, запровадження енергозберігаючих технологій. Окремо заступники начальника головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації В’ячеслав Сальников і Валентина Іваніна обговорили зі слухачами тему реформування структури управління та забезпечення моніторингу діяльності галузі.
      Під час аналізу роботи житлово-комунального господарства області у 2007 р., завдань на 2008 р. начальник головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Василь Клюка визначив основні напрями підвищення ефективності та надійності функціонування житлово-комунальної сфери населених пунктів, поліпшення якості житлово-комунальних послуг в інтересах громадян.
      Заступники голів райдержадміністрацій, міських голів міст обласного значення отримали новий навчально-методичний збірник Центру «Правові засади реформування у сфері житлово-комунального господарства», розроблений спільно з фахівцями головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

      Час оприлюднення з 6 лютого 2008 року
      конт. тел.: (8-0462)77-43-12