Новини за 11 березня 2008р.

11 березня 2008 р.

Посадові особи органів місцевого самоврядування області оволодіватимуть сучасними комп’ютерним технологіями

       «Використання новітніх комп’ютерних технологій є нагальною потребою часу, особливо тепер, в умовах їх активного впровадження у всіх сферах державного управління. Не є виключенням і органи місцевого самоврядування. Протягом трьох днів ми намагатимемось надати знання які мають інтенсифікувати та полегшити роботу посадової особи», — зазначив директор Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко, відкриваючи семінар для посадових осіб місцевого самоврядування «Сучасні інформаційні технології та їх впровадження і використання в органах місцевого самоврядування», що триватиме з 11 по 13 березня.
      Навчальний курс складається з 20 годин та передбачає ознайомлення з основними тенденціями та напрямами розвитку сучасних інформаційних технологій, існуючим програмним забезпеченням, налаштуванням його параметрів, встановленням та видаленням. Слухачі матимуть можливість практично набути навички та вміння роботи з комп’ютерною технікою. Окремо розглядатимуться принципи роботи локальної мережі та всесвітньої мережі Internet.
       «Ми розраховуємо та чекаємо від вас пропозицій щодо удосконалення навчального курсу», — підсумував директор Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко.

      Час оприлюднення з 11 березня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А. конт. тел.: (8-04622)77-43-12