Новини за 17 березня 2008р.

17 березня 2008 р.

 

 

НАВЧАТИМУТЬСЯ І ТЕОРЕТИЧНО І ПРАКТИЧНО

 

 

Визвольний таправозахисний рух в Україні в 60–80-ті XX ст.,  Василь Стус — з «круглого столу» на таку темурозпочали навчання бухгалтери та секретарі сільських, селищних рад вЧернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Продолю людини, що своїми творами, громадянською позицією кинула виклик тогочаснійвладі розповіла слухачам доцент Чернігівського державного педагогічногоуніверситету ім. Т.Г.Шевченка, кандидат історичних наук Тамара Демченко.

Протягом тижня під часзанять розглядатимуться правові аспекти регулювання діяльності органівмісцевого самоврядування, матеріальну і фінансову основу, причини та умови, що призводять до порушення антикорупційного законодавства, та заходи з їх усунення, аналізуватимутьпитання щодо особливостейвиконання місцевих бюджетів в умовах їх казначейського обслуговування.

Також навчальною програмоюпередбачені висвітлення перевагта упередження можливих наслідків приєднання України до СОТ, обмін думками щодонаціональної системи безпеки України та НАТО.

Особливістю підвищеннякваліфікації бухгалтерів є те,  що цьогоразу вони поєднують вивчення теорії з практикою застосування комп’ютерноїтехніки у місцевих радах.

 

 

Час оприлюдненняз 17 березня 2008 року

 

Виконавець: Михеєнко О.А.

конт. тел.: (8-04622)77-43-12