Новини за 21 березня 2008р.

21 березня 2008 р.

Cекретарі сільських рад вивчали питання підвищення результативності роботи зі зверненнями громадян, а бухгалтери – сучасні комп’ютерні технології…

      Секретарі та бухгалтери сільських рад протягом тижня (з 17 по 21 березня) навчалися в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
      В умовах актуальності та неабиякої важливості роботи зі зверненнями громадян, усунення недоліків у цій сфері секретарі сільських рад під час першої сесії вивчали питання вдосконалення роботи зі зверненнями громадян, планування особистого прийому, вчасного оформлення листів-відповідей.
      Земельні відносини, протидія корупції в сфері обороту землі — ця тема розглядалась секретарями під час круглого столу, в ході якого посадові особи мали можливість поставити питання та отримати кваліфіковані відповіді від представників відділу ринку та оцінки земель головного управління земельних ресурсів у Чернігівській області та керівника Чернігівського громадського комітету захисту прав людини.
      Слухачі ознайомилися з різними формами участі громадян у місцевій демократії з активним залученням провідного європейського досвіду.
      Діяльність бухгалтера сільської ради нерозривно пов’язана з використанням новітніх комп’ютерних технологій. Під час навчання ними напрацьовувались навички роботи з комп’ютерною технікою, застосування новітніх бухгалтерських програм, їх впровадження в сільській раді. Перед бухгалтерами також виступили представники ДПА, КРУ, Державного казначейства, Фонду соціального страхування, які надали консультативно-дорадчу допомогу, окреслили окремі напрямки роботи посадових осіб в межах їх повноважень.
      Для обох груп посадових осіб відбулися мультимедіа презентації та демонстрації кінофільмів щодо європейської та євроатлантичної перспективи України, а також Світової організації торгівлі.

      Час оприлюднення з 21 березня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-04622)77-43-12