Новини за 24 березня 2008р.

24 березня 2008 р.

Новопризначені спеціалісти більше знатимуть про Європейський союз

      Що таке Європейський союз, чим він займається, заради чого був створений, які позитиви та негативи вступу? Що таке європейські стандарти життя? — з цими питаннями звернувся тренер до учасників тренінгу «Європейський Союз як регіональна єдність держав Європи», який відбувся сьогодні в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів в рамках навчання спеціалістів райдержадміністрацій, управлінь та відділів облдержадміністрації. Вони навчатимуться з 24 по 28 березня.
      Провели тренінг начальник організаційно-технічного відділу Центру дистанційного навчання НАДУ при Президентові України, магістр ділового управління Лариса Пільгун та начальник управління державної служби Головдержслужби України в Київській області Наталія Гнидюк. Вони коротко поінформували слухачів про історію створення Європейського союзу, основні етапи формування європейської спільноти, розглянули дорадчі органи, країни які є членами Євросоюзу, основні напрями його діяльності.
       «Європейський союз є унікальне об’єднання громадян країн Європи, мета його створення — забезпечення безперервного економічного зростання, згуртованість країн-учасників. Цілями його діяльності є збалансована довгострокова спільна внутрішньо-економічна політика» — підсумували ведучі тренінгу.
      Проходження державної служби, планування роботи державного службовця, дотримання виконавської дисципліни, психологічні аспекти ділового спілкування, мовленевий етикет, управління конфліктами в колективі — ці та інші питання вивчатимуться новопризначеними спеціалістами на протязі тижня.
      Даного роду навчання має допомогти новопризначеним спеціалістам професійно адаптуватись на новому робочому місці, успішно виконувати свої посадові обов’язки.

      Час оприлюднення з 23 березня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-04622)77-43-12