Новини за 28 березня 2008р.

28 березня 2008 р.

СЕМІНАР-ТРЕНІНГ ДЛЯ ПОСАДОВИХ ОСІБ


      Враховуючи актуальність питань майнових відносин, Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів спільно з Ічнянською райдержадміністрацією та районною радою провели 28 березня одноденний семінар-тренінг «Правове регулювання повноважень органів місцевого самоврядування в галузі майнових відносин». Учасники навчання – сільські і селищні голови, працівники райдержадміністрації й райради.
      У відкритті семінару взяв участь голова Ічнянської районної ради Олександр Сенчик, керівник апарату райдержадміністрації Євген Баранович, начальник навчально-організаційного відділу Центру Сергій Сарана.
      Викладач – начальник відділу оцінки та відчуження майна управління комунального майна обласної ради Людмила Кушнір висвітлила актуальні питання ефективного управління та розпорядження об’єктами комунальної власності, її приватизації, порядку відчуження та списання основних засобів, що перебувають у комунальній власності області.
      Після тренінгу слухачі отримали збірники «Правове регулювання оренди комунального майна», «Правове регулювання приватизації об’єктів індивідуального продажу: будівель, споруд, об’єктів соціальної сфери, незавершеного будівництва та іншого окремо визначеного майна» та інші навчально-методичні матеріали, видані Центром.

***

      45 новопризначених на посади спеціалістів райдержадміністрацій, управлінь та відділів облдержадміністрацій завершили першу сесію навчання в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Новопризначені спеціалісти найбільш потребують кваліфікованого роз’яснення, інструктажу досвідчених працівників органів державної влади і це враховувалось під час навчання.
      Перед спеціалістами виступили працівники управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області, управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації, а також відділів кадрової роботи, контролю, юридичного, роботи із зверненнями громадян, інформаційно-ком’ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації.

      Час оприлюднення з 28 березня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-04622)77-43-12