Новини за 31 березня 2008р.

31 березня 2008 р.

МОЛОДЬ НА ДЕРЖАВНУ СЛУЖБУ

      Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів за підтримки управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області розпочав двотижневе навчання студентів випускних курсів державних вищих навчальних закладів міста Чернігова, після чого вони проходитимуть стажування в органах державної влади.
       «Ви маєте унікальну можливість послухати та поставити питання представникам органів державної влади, тобто тим уповноваженим особам які приймають рішення, безпосередньо впливають на соціально-економічне та суспільно-політичне життя нашого регіону. Кожний ваш крок буде відповідно оцінено під час стажування за його результатами вас можуть поставити до кадрового резерву, тому використайте свій шанс у повній мірі», — підкреслив директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко, відкриваючи семінар «Державна служба в Україні: правовий статус, стиль і методи роботи».
       «Сучасний світ потребує високоосвічених, професійно підкованих спеціалістів — навчання в Центрі має зорієнтувати вас на початковому етапі вашого професійного становлення, допоможе зробити свій вибір», — зазначив начальник управління державної служби Головдержслужби України в області, магістр управління суспільним розвитком Микола Стрілець під час виступу перед слухачами.
      У перший день семінару перед слухачами виступив заступник завідуючого кафедри державного управління і менеджменту НАДУ при Президентові України, кандидат наук з державного управління Сергій Коник. Він висвітлив питання державного управління та його організаційної структури.
      Впродовж двох тижнів студентство спілкуватиметься з управлінцями різних галузей державного управління та місцевого самоврядування. Передбачено також відвідування Верховної Ради України та Київського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

***



       «Європейський Союз як регіональна єдність держав Європи» — з такої теми директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко розпочав семінар «Реалізація політики євроінтеграції України органами влади», який проходитиме з 31 березня по 2 квітня в Центрі для начальників відділів з питань внутрішньої політики райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення. Навчання передбачає розгляд пріоритетів реалізації внутрішньої політики держави в регіоні.

      Час оприлюднення з 31 березня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-04622)77-43-12