Новини за 1 квітня 2008р.

01 квітня 2008 р.

       «Національна система безпеки України і НАТО» – під такою назвою 2-3 квітня 2008 р. проводитиметься семінар-тренінг в рамках тематичного короткотермінового семінару «Євроатлантична інтеграція та перспективи розвитку місцевого самоврядування в Україні». У ньому братимуть участь селищні, міські (міст районного значення) голови Чернігівщини. Захід організовано громадською організацією «Сіверський інститут регіональних досліджень» у партнерстві з Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів за підтримки міжнародного Фонду «Відродження». Семінар продовжить низку тренінгів в рамках проекту «Залучення депутатів місцевих рад та керівників територіальних громад з навчання з євроатлантичної інтеграції». Проводитимуть захід науковий співробітник, викладач науково-дослідного центру Військового інституту Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, заступник голови Громадської ліги «Україна-НАТО» Олег КОКОШИНСЬКИЙ та директор Центру, кандидат історичних наук Володимир БОЙКО.
      Час відкриття навчання: 2 квітня 2008 р. з 10.30
      Місце проведення: Чернігів, проспект Миру, 43, Будинок обласної ради, перший поверх, ауд. № 3 (другі двері праворуч вздовж коридору).
      У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, у рамках співробітництва між НАТО та Україною у сфері перепідготовки та соціальної адаптації кадрових військовослужбовців, Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації починає навчання за програмою: «Економіка та управління виробництвом». Слухачі – військовослужбовці, які були звільнені у запас або відставку у зв’язку із скороченням Збройних Сил України.
      У відкритті навчання візьмуть участь менеджер Програми НАТО – Україна з перепідготовки військовослужбовців Крістофер ШТАУДТ, представники облдержадміністрації, обласного військового комісаріату, територіального управління «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України.
      Час відкриття навчання: 2 квітня 2008 р. з 13.00
      Місце проведення: Чернігів, проспект Миру, 43, Будинок засідань обласної ради, третій поверх, ауд. № 2.

      Час оприлюднення з 01 квітня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-0462)77-43-12, 676-052