Новини за 4 квітня 2008р.

04 квітня 2008 р.

МОЛОДЬ ЗУСТРІЛАСЯ З МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ ТА З ЗАСТУПНИКОМ ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ РАДИ


      Студенти Чернігівських навчальних закладів які навчаються в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів спілкувалися з представниками органів державної влади.
       «Я не хочу нав’зувати свою думку, але країна завжди повинна знати тих людей які у відповідальний час стали на її захист» — зазначив міський голова Олександр Соколов відповідаючи на питання стосовно перейменування вулиць міста Чернігова названі на честь Героїв України. Також голова детально розповів про соціально-економічний розвиток міста Чернігів, ознайомив з напрямами роботи відносно реалізації низки програм серед яких залучення інвестицій, розвиток туристичної галузі, транспортної мережі, відновлення покриття доріг, доступного житла, молодіжного житлового кредитування, розвитку малого підприємництва, підтримки закладів освіти. Керівник територіальної громади ознайомив слухачів із структурою та діяльністю Чернігівської міської ради. Він із задоволенням відмітив суттєве збільшення чисельності молоді в лавах посадових осіб місцевого самоврядування.
       «На сьогодні на Чернігівщини проживає 1 млн. 153 тис. населення, існує 525 сільські ради, 22 райони, 3 міста обласного значення, 12 міст районного значення, причому статус міста отримав легендарний Батурин» — поінформував студентів заступник голови обласної ради Олег Обушний. У його виступі також йшлося про історичні етапи формування та адміністративно-територіальний устрій Сіверщини. Торкнувся заступник голови соціально-економічного становища в нашій області, таких негативних на сьогодні явищ як безробіття, міграційних процесів, демографічну ситуацію та заходів щодо їх поліпшення. Під час зустрічі також було обговорено питання міжрегіональних та міжнародних відносин, зв’язків з сусідніми державами, співпраця з ведучими європейськими країнами та об’єднаннями з обміну управлінським досвідом.

      Час оприлюднення з 4 квітня 2008 року
      Вик. Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-04622)77-43-12